Belgie +32 89 703758
Nederland +31 495 564080

SEI / Sterkin

SEI erkend installateurSterkin erkend

Waarom een SEI/Sterkin  – Erkend Installateur

 

Toen in 2007 de Vestigingswet verdween, werd het voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Er waren immers geen eisen meer om een installatiebedrijf te starten. Met een erkenning van de SEI en Sterkin kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hen in ieder geval de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk uit te voeren.

Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de SEI- en Sterkin-erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleide mensen in dienst heeft en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd.

 

In het erkenningen register van de SEI en STERKIN zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren.
Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Bekijk in de onderstaande link waarom u voor een erkend installateur zou moeten kiezen.

http://www.youtube.com/watch?v=Acr4X4Tq57g

Verwarming en CV-ketels

CV-ketel

Gas – Water – Sanitair

Installateur

Duurzaam

Warmtepomp

Onderhoud en Service

Oude restmaterialen