Belgie +32 89 703758
Nederland +31 495 564080

Daikin

 

Daikin heeft een mooie oplossing op de markt gebracht die het beste van 2 systemen samenbrengt tot 1 uniek toestel.

 

 

              De Daikin Altherma Hybride. 

 

pic-advantages1

De Daikin Altherma Hybride is een combinatie van een warmtepomp lucht/water gecombineerd met een condenseerde 32 Kw combi-ketel met een warm tapwater comfort CW-6.

Uitgangspunt is het vervangen van de bestaande cv-ketel door een toestel dat een nog hoger rendement heeft waardoor er een aanzienlijke besparing op de energiekosten ontstaat. Dit is dus een combinatie geworden van een warmtepomp lucht/water met een vertrouwde condenserende combi-ketel. De unieke regeling maakt, dat afhankelijk van de buitentemperatuur de warmtepomp of de cv-ketel in bedrijf komt voor het verwarmen van de woning .Het nadeel van het “lagere” rendement dat een lucht/water warmtepomp heeft bij bereiding van warm water, of  door het inschakelen van een elektrische naverwarming voor woningverwarming gedurende strenge vorst  is nu helemaal niet meer van toepassing.

Het toestel is verkrijgbaar in een 5 en een 8 KW versie. Met de juiste installatie en regeling is het zelfs mogelijk om de woning van topkoeling te voorzien.

Het plaatsen van een Daikin Altherma Hybride is een ideale manier voor het overschot aan opgewekte stroom op zo een efficiënt mogelijke manier te gebruiken voor het verwarmen van uw woning.

Verwarming en CV-ketels

CV-ketel

Gas – Water – Sanitair

Installateur

Duurzaam

Warmtepomp

Onderhoud en Service

Oude restmaterialen