Belgie +32 89 703758
Nederland +31 495 564080

Over ons

autobelettering

 

DCInstal is opgericht in 1996 en gevestigd in Stramproy (NL) en Kinrooi (B).We zijn een klein en dynamisch bedrijf dat staat voor vakmanschap en kwaliteit.Onze werkzaamheden zijn voornamelijk binnen een straal van 25 km. Dit vinden we belangrijk om een goede service te kunnen verlenen.

Eigenaar Peter Deckers begon z’n loopbaan in 1983 bij installatiebedrijf Thei Eggelen te Stramproy.In 1989 is de overstap naar de technische dienst van  PTT telecom gekomen en is tot 1995 als servicetechnicus werkzaam geweest. De werkzaamheden bestonden uit onderhoud en service-interventies  van kleine ketels tot complexe cv-installaties in kantoorgebouwen voor PTT in  de provincie Limburg. Daarna van 1995 tot 1996 als service coördinator in Panningen bij RADSON cv-ketels, het huidige Bosch/Nefit. Met al deze opgedane ervaring blijkt het starten van een eigen installatiebedrijf een goede beslissing.

Wij werken zeer persoonlijk én servicegericht en hebben daardoor vele trouwe relaties opgebouwd.De werkzaamheden komen voort uit particulieren en zakelijke klanten in nieuwbouw en renovatie. De omvang van de projecten variëren van kleine aanpassingen tot aan grote langdurige projecten. Uw belang als opdrachtgever staat voorop en we garanderen dat onze medewerkers uitstekend werk verrichten. Te allen tijde bent u verzekerd  van een perfecte installatie, ook voor het onderhoud nadien.

We werken met gedrevenheid en grote betrokkenheid om alle werkzaamheden, hoe groot of hoe klein ook, tot een goed einde te brengen. Uiteindelijk is dat de reden waarvoor u ons als erkend installatiebedrijf inschakelt.

 ‘Blader’ even door de activiteiten om een algemene indruk te krijgen van de werkzaamheden en toewijding van installatiebedrijf Peter Deckers.

 

Verwarming en CV-ketels

CV-ketel

Gas – Water – Sanitair

Installateur

Duurzaam

Warmtepomp

Onderhoud en Service

Oude restmaterialen