Belgie +32 89 703758
Nederland +31 495 564080

Erkend leerbedrijf

OTIB logokenteq-logo

OTIB erkend leerbedrijf

Als erkend installatiebedrijf kijken we natuurlijk vooruit. Ook voor gekwalificeerd personeel.

Voor de hele installatiebranche is het belangrijk dat er voldoende, goed gekwalificeerde mensen zijn die met plezier, nu en in de toekomst, hun werk doen.
De branche is door technologische ontwikkelingen voortdurend in beweging.
De activiteiten, de projecten en het scholingsaanbod worden daarom voortdurend afgestemd op deze (innovatieve) ontwikkelingen.

Leerlingen leiden we zelf op, maar dat kunnen we niet alleen.

Daarvoor zijn we aangesloten bij OTIB. Dit  staat voor Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf dat de samen met een erkend leerbedrijf er voor zorgt dat leerlingen de theorie en de vakbekwaamheid onder de knie krijgt. Tevens moeten er toetsen en opdrachten worden uitgevoerd om een volwaardig vakdiploma krijgen.
Het is zowel voor ons als voor de leerling van groot belang dat elke cursus met succes wordt afgesloten. Enkel zo kunnen we onze kwaliteit waarborgen.

Door de steeds breder wordende vraag van de opdrachtgevers ontwikkelt het vak zich van een uitvoerende gerichtheid naar een adviserende gerichtheid. Voor het beantwoorden van die vraag is voortdurend meer, bredere en gespecialiseerde kennis nodig.

 

 

 

 

 

 

 

Verwarming en CV-ketels

CV-ketel

Gas – Water – Sanitair

Installateur

Duurzaam

Warmtepomp

Onderhoud en Service

Oude restmaterialen